professionele woning ontruiming
✓ Goede prijs voor uw inboedel
✓ Vakkundige woningontruiming
✓ Vraag vandaag nog een bod aan!

Woning Ontruimen

Er zijn diverse situaties waarin het kan voorkomen dat een woning of moet worden ontruimd. U kunt hierbij denken aan een overlijden van een familielid, verhuis naar een aanleunwoning, samenwonen of bij faillissement van een bedrijf of bij het eindigen van een huurovereenkomst. Op zo’n moment heeft u vaak veel zaken aan uw hoofd en is het moeilijk om een totale ontruiming te overzien. Er komt namelijk nogal wat bij kijken.

Wij ontzorgen

Als inkoper en woningontruimer nemen wij al uw zorgen uit handen. We inventariseren welke inboedel behouden moet blijven en eventueel verhuisd moet worden. Deze wordt dan door ons als eerste uit de woning verwijderd, eventueel tijdelijk opgeslagen of verhuisd naar een nieuwe locatie.

Het kan zijn dat er inboedel is die verkocht kan worden. Daar doen wij een eerlijk bod voor en verrekenen de opbrengst met de kosten van de ontruiming.

Oplevering

Niet alleen inboedel zal moeten worden verhuisd, het pand zal ook conform de eisen van een woningstichting of leeg voor nieuwe eigenaren moeten worden opgeleverd. Wij kunnen herstelwerkzaamheden uitvoeren, tapijt of laminaat verwijderen, de paden rondom het pand opruimen, zorgen voor afvoer van groot vuil en nog veel meer.

Tijdens de inventarisatie overleggen we met u welke welke werkzaamheden van ons verlangd worden en zorgen we, indien u akkoord gaat met ons aanbod, dat een woning bezemschoon en sleutelklaar wordt opgeleverd.

Vraag een offerte aan voor het ontruimen van uw woning:

professionele woningontruiming

Woningontruiming Service


Als professioneel woningontruimer werken wij voor particulieren, makelaars, deurwaarders, woningbouw verenigingen en bedrijven. Geen klus is ons te groot. Er zijn veel situaties waar een woning snel en effectief moet worden ontruimd maar waarbij het u aan tijd of kennis ontbreekt om dit snel en professioneel te doen. U kunt denken aan: ontruiming t.g.v. verhuizing of emigratie, ontruimen van wietplantages, verhuizen naar een serviceflat of aanleunwoning, ontruiming van ouderlijk huis na overlijden, ontruimen van bedrijven na faillissement, en zo meer.

Onze voordelen:
✓ Voor zowel particulieren als bedrijven
✓ 24/7 Bereikbaar
✓ Vrijblijvende prijsopgave
✓ Discreet
✓ 100% Service en kwaliteit
✓ Snelle en vakkundige ontruiming
✓ Partners in de regio
✓ Woning bezemschoon opgeleverd
✓ Al uw ontruiming zorgen uit handen
✓ Meer dan 10 jaar ervaring
✓ Gunstige tarieven voor ontruiming
✓ Ontruiming op maat
✓ Uw huis binnen 1 week na aanvraag ontruimd
✓ Milieu verantwoorde afvoer van restmaterialen
Stacks Image 2060

Wij kopen op:


Koelkasten
Vriezers
Wasmachines
Wasdrogers
Auto’s
Karts
Scooters
Aanhangwagens
Fietsen
Flatscreen T.V.’s
Computers
Laptops
Goud en Zilver
Lederen & moderne stoffen bankstellen
Een- & tweepersoons bedden
Complete Inboedels
Antiek
Dolby Surround sets
Elektrisch gereedschap
Restpartijen
Antieke kasten
Vitrinekasten

Eerlijke prijs voor uw inboedel - Professionele woningontruiming - Vrijblijvende prijsopgave - Snel en discreet - Contante betaling

Vraag een woningontruiming offerte aan: